Find dig en fed bil igennem flexleasing i dag

Author: Share:

Kunne man godt tænke sig en bil igennem flexleasing, er der også mange gode muligheder for at det kan blive en realitet i dag. Sider som SpecialCars.dk er blandt andet dem, som også går meget op i det her med at lease biler. Der er efterhånden kommet nogle modeller man kan tage på markedet i dag, og hvis man som sagt har hørt om flexleasing er det skam også en god måde at opnå den bil eller noget lignende som man har udset sig.

Igennem flexleasing ordner man det på den måde, at man i stedet for at betale hele beløbet på en gang altså registreringsafgiften, kan man vælge at splitte denne op, og det er skam også noget som gør det meget mere nemt for nogle. Det er også derfra ordet kommer, at det nemlig bliver meget mere flexible nu hvor man har med mindre beløber at gøre. Det er alt andet lige noget, som også har gjort det meget nemmere for folk at få bilen.

Når dig og virksomheden splitter regningen

Hvis man ikke har mulighed for at få en bil i det private, men har en på arbejdet kan der findes en måde hvorpå man kan få begge i en bil. For man kan nemlig også vælge at rette sin opmærksomhed hen på sådan noget som splitleasing, og det er skam noget som også bliver brugt i stor stil i dag. Det er en leasing ordning, som giver dig chancen for at opdele regningen mellem dig og virksomheden.

Forstået på den måde, at hvis man eksempelvis kører halvfjerds procent arbejde og tredive procent privat, kan man fakturere halvfjerds procent af regningen til firmaet. Så har man lige pludselig meget mere frihed, selvfølgelig kan det ikke nytte noget hvis man kun kører rundt i den privat. Men udover splitleasing er der også andre smarte ordninger, som man kan vælge at kaste fokus på i stedet for. Valget er helt op til dig, og det er skam også noget som kan blive svært at vælge imellem.

  Næste artikel

Se de mange forskellige sjove kostumer her

Måske du også har lyst til at læse